ARCH ENEMY: Ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους στα Ευρωπαϊκά festival λόγω “προσωπικών οικογενειακών υποθέσεων”

0
71

 

archenemy2013bandΟι Σουηδο/Γερμανοί extreme metallers ARCH ENEMY εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με μεγάλη απογοήτευση πρέπει να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις μας στα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ιδιωτικές οικογενειακές υποθέσεις που απαιτούν την πλήρη προσοχή μας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Αυτή τη στιγμή εξερευνούμε τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού αυτών των εμφανίσεων για το επόμενο έτος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές των φεστιβάλ, και, φυσικά, των οπαδών για την κατανόησή τους και τη συνεχή υποστήριξη. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το χρόνο για να τελειώσουμε τις εργασίες για το επερχόμενο DVD / Blu-ray μας και να συνεχιστεί η διαδικασία σύνθεσης τραγουδιών του επόμενο άλμπουμ των ARCH ENEMY. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους το 2014! Metal on!”

Το επερχόμενο DVD και Blu-ray των ARCH ENEMY θα περιλαμβάνει υλικό που γυρίστηκε για την πρόσφατη περιοδεία της μπάντας στη Νότια Αμερική και το Μεξικό.

Το ένατο άλμπουμ των ARCH ENEMY, το “Khaos Legions”, πούλησε περίπου 6.000 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και μπήκε στο chart του Billboard 200 στη θέση Νο. 78. Η μπάντα πέρυσι φιλικά χώρισε τους δρόμους της με τον κιθαρίστα Christopher Amott και αντικαταστάθηκε από τον Αμερικανό μουσικό Nick Cordle (ARSIS).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here