JON BON JOVI: “Ο Richie Sambora έφυγε μόνος του από την περιοδεία”

0
150

 

Bon-Jovi“Η ιστορία ότι ο Richie Sambora εκδιώχθηκε από την περιοδεία των Bon Jovi είναι κουταμάρες”, σύμφωνα με τον Jon Bon Jovi. Σε μια νέα συνέντευξη, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι η απόφαση λήφθηκε αποκλειστικά από τον Sambora. “Νομίζω ότι ο Richie είναι καλά, αλλά δεν έχω μιλήσει με τον ίδιο,” είπε ο Jon. “Μας εξέπληξε. Ήταν 3:30 την ημέρα του show, Τρίτη, και λάβαμε ένα τηλεφώνημα ότι δεν θα είναι εκεί. Είναι ένα προσωπικό θέμα.”

Την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι ο Sambora θα χάσει τα υπόλοιπα show τoυ συγκροτήματος, αναφέροντας τα πάντα-ασαφείς “προσωπικά θέματα” και τίποτε άλλο. Φυσικά, αυτό οδήγησε σε εικασίες από όλες τις πλευρές, και χθες ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Sambora εκδιώχθηκε από την περιοδεία λόγω υποτροπής του στον “έκλυτο” τρόπο ζωής του. Το ρεπορτάζ άφησε να εννοηθεί ότι η σύζυγός του Bon Jovi, Δωροθέα, η οποία φέρεται να είχε ανακηρύξει την περιοδεία “καθαρή από ναρκωτικά και αλκοόλ”, είχε σχέση με την απόφαση απομάκρυνσής του. Ωστόσο, ο Bon Jovi υπερασπίστηκε τον νεανικό του έρωτά, με την οποία είναι παντρεμένος από το 1989, και επιτέθηκε σε αυτούς που δημιουργούν κουτσομπολιά.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος αρνήθηκε να διευκρινίσει κάτι σχετικά με την “προσωπική υπόθεση” που οδήγησε στην απόφαση αυτή, πιθανότατα από σεβασμό για τον πολύχρονο συνεργάτη του. “Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε στο TMZ (κουτσομπολίστικο site), γιατί είναι ό,τι πιο αναληθές”, δήλωσε.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here