OZZY: “Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πίνω αλκοόλ και παίρνω ναρκωτικά”

0
70

ozzy2013Ο Ozzy Osbourne, έκανε μία δημόσια τοποθέτηση στη σελίδα του στο facebook χθες το βράδυ, όπου είπε:

“Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πίνω αλκοόλ και παίρνω ναρκωτικά. Ήμουν σ’ ένα πολύ σκοτεινο μέρος και υπήρξα μαλάκας σε ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο απ’ όλους, στην οικογένειά μου. Παρόλα αυτά, είμαι χαρούμενος που μπορώ να πω ότι είμαι “καθαρός” εδώ και 44 μέρες.

Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, δεν χωρίζουμε με τη Sharon. Απλά προσπαθώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη Sharon, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τα μέλη των συγκροτημάτων μου για την παρανοϊκή συμπεριφορά μου εκείνη την περίοδο… Και τους οπαδούς μου.

God Bless, Ozzy”

Στο μεταξύ, άνθρωπος από το περιβάλλον της Sharon Osbourne, είχε αντικρούσει νωρίτερα τους ισχυρισμούς της εφημερίδας Sun ότι το ζεύγος Osbourne ζει χωριστά κι έχει να δει ο ένας τον άλλον για εβδομάδες, δηλώνοντας ότι “είναι ακόμα μαζί. Έχουν τεράστιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι δύο. Η Sharon είναι στο ξενοδοχείο για δουλειά και ξεκινά την περιοδεία του με τους BLACK SABBATH. Φυσικά τσακώνονται, αλλά είναι ακόμα μαζί. Η Sharon και ο Ozzy έχουν περάσει μεγάλες περιόδους που ζουν χωριστά και στο παρελθόν, όταν η Sharon δούλευε στην Αγγλία. Ο γάμος τους δεν είναι σε κίνδυνο”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here