TESSERACT: Ακούστε ένα νέο τραγούδι

0
75

 

tesseract2013bandΟι Βρετανοί progressive rockers TESSERACT θα κυκλοφορήσουν τον δεύτερο δίσκο τους, με τίτλο “Altered State”, στις 27 Μαΐου από την Century Media Records. Χωρισμένο σε τέσσερα κινήματα (Της Ύλης, Του Νου, Της Πραγματικότητας και Της Ενέργειας) το “Altered State”, στην καθαρότερη μορφή του, αναφέρεται στις μεταμορφώσεις που έχει υποστεί η μπάντα τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τον δίσκο, ακούγοντας το νέο τραγούδι “Of Mind – Nocturne” παρακάτω.

Οι TESSERACT δηλώνουν για τον δίσκο: “Το concept πίσω από την παρουσίαση του “Altered State” είναι πολύ απλό. Αναφέρεται στην αλλαγή, και πως η ζωή αλλάζει,. Περάσαμε μια πολλή δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα θαύμα που αυτή η μπάντα κατάφερε να επιβιώσει. Πιστεύω ότι είναι η ικανότητα να αποστασιούμαστε και να βλέπουμε τα πάντα όπως πραγματικά είναι (εξού και το “Perspective” EP) που μας επέτρεψε να συνεχίσουμε την ζωή και να προσπαθήσουμε να χαρούμε αυτό που κάνουμε. Η πραγματικότητα έχει αλλάξει.”

Ιδού και το track listing του “Altered State”:

01. Of Matter – Proxy
02. Of Matter – Retrospect
03. Of Matter – Resist
04. Of Mind – Nocturne
05. Of Mind – Exile
06. Of Reality – Eclipse
07. Of Reality – Palingenisis
08. Of Reality – Calabi-Yau
09. Of Energy – Singularity
10. Of Energy – Embers

Η παραγωγή, μίξη και το mastering του “Altered State” έγιναν από τον κιθαρίστα των TESSERACT Acle Kahney, με τη βοήθεια του μπασίστα τους Amos Williamsat, στα 4D Sounds studio του Acle. Ο δίσκος σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία της μπάντας με το νέο τραγουδιστή Ashe O’Hara ο οποίος αντικατέστησε τον Αμερικανό τραγουδιστή Elliot Coleman (OMNOM, SKY EATS AIRPLANE, ZELLIACK) ο οποίος έφυγε από την μπάντα τον Ιούνιο του 2012.

 


Of Mind – Nocturne by TesseracT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here