DEXTER WARD – “Star and Stripes” (No Remorse Records)

0
71

Νέα κυκλοφορία από τους DEXTER WARD, το single με τίτλο “Star and stripes”. Θα μπορούσαμε να πούμε προπομπός του δεύτερου δίσκου, ο οποίος ελπίζουμε να μην καθυστερήσει.

Το single περιέχει το ομώνυμο τραγούδι και μία διασκευή στο “Leather queen” των Αμερικανών LORD. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ακούσει τους LORD και άκουσα πρώτη φορά το συγκεκριμένο τραγούδι από τους DEXTER WARD, με αποτέλεσμα να αγαπήσω τη διασκευή περισσότερο από το αυθεντικό.

Η ουσία όμως της κυκλοφορίας είναι το νέο τραγούδι τους, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει μέχρι στιγμής από το συγκρότημα. Ο πρώτος τους δίσκος είχε πολύ καλά τραγούδια, αλλά αρκετά είχαν ένα έντονο 80’s feeling. Το “Star and stripes” έχει μεν βάση στα 80’s, αλλά ακούγεται σαφέστατα πιο φρέσκο και πιο σύγχρονο χωρίς να χάνει την προσωπικότητα που προσπαθεί να «χτίσει» το συγκρότημα. Εξαιρετικές κιθάρες για μια ακόμη φορά και το rhythm section να «βομβαρδίζει». Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι οι DEXTER WARD συνεχίζουν στην ίδια υψηλή ποιότητα και κατάφεραν να μας κινήσουν το ενδιαφέρον για το δεύτερο δίσκο. Για τους φίλους που αρέσκονται στο heavy metal κρίνεται απαραίτητη η αγορά του single.

Παναγιώτης Δημητρόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here