ALICE IN CHAINS: Η μητέρα του Layne Staley, έκανε μήνυση στο γκρουπ για τα χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα

0
72

layneΣύμφωνα με το Seattle Post-Intelligencer, η μητέρα του μακαρίτη τραγουδιστή των ALICE IN CHAINS, Layne Staley, έκανε μήνυση εναντίον των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος ζητώντας μία δικαστική εντολή για να της δίνει το δικαίωμα στο 16% από τα εισοδήματα του γκρουπ, αλλά και όλα τα κεφάλαια/πολύτιμα στοιχεία του γιου της, που ελέγχονται αυτή τη στιγμή από τους ALICE IN CHΑINS.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ένας δικηγόρος των μελών των ALICE IN CHAINS, Jerry Cantrell και Sean Kinney, είπε στη μητέρα του Staley, Nancy McCallum, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι η συμφωνία για να μοιράζουν τα έσοδα που της πλήρωναν μέσα στη δεκαετία που ακολούθησε το θάνατο του τραγουδιστή, θα σταματούσε. Ο δικηγόρος του γκρουπ, Peter Paterno, είχε δηλώσει ότι τον Δεκέμβριο του 2012, η McCallum, προσπάθησε να πάρει τα δικαιώματα του ονόματος των ALICE IN CHAINS, μία κίνηση που περιέγραψε ως “ενοχλητική”.

Τα εναπομείναντα μέλη των ALICE IN CHAINS και πρώην συνεργάτες του Staley, δηλώνουν ότι οι κληρονόμοι του τραγουδιστή θα μπορούν να παίρνουν τα χρήματα από τα δικαιώματα των τραγουδιών που συνέθεσε μόνος ή μαζί με άλλους, αλλά δεν επιθυμούν να μπουν σε διαδικασία διαφωνιών με την Nancy McCallum.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here