SEPULTURA: Ο Dave Lombardo κάνει guest στο δίσκο τους!!!

0
86

lombardoeloy2Ο Dave Lombardo, πρώην ντράμερ των SLAYER, θα συμμετέχει στο επερχόμενο άλμπουμ των Βραζιλιάνων thrashers, SEPULTURA!!!

Ο κιθαρίστας του γκρουπ, Andreas Kisser, μίλησε στην εφημερίδα Pernambuco.com, και είπε όλη την ιστορία σχετικά με το πώς ο Lombardo βρέθηκε να παίζει στο δίσκο των SEPULTURA “κατά λάθος”.

Ο Lombardo, που έκανε διακοπές με τα παιδιάτου και τον σκύλο του στην παραλία δίπλα ακριβώς από εκεί που οι SEPULTURA ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ με τον Ross Robinson (MACHINE HEAD, SLIPKNOT, FEAR FACTORY), ειδοποίησε τον Robinson που βρίσκεται κι αυτό οδήγησε τον διάσημο παραγωγό να τον ρωτήσει αν ήθελε να κάνει μία guest συμμετοχή στην ηχογράφηση.

Συγκεκριμένα ο Kisser δήλωσε: “Ήρθε και ήταν τόσο καλά, τόσο special, τόσο υπέροχα! Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους στη δουλειά και γούσταρε πολύ την ιδέα μας. Ο Ross και ο Mike ετοίμασαν δύο drum sets στο καθιστικό, να βλέπει το ένα σετ το άλλο, χωρίς πιατίνια, απλά tribal drums!!! Όταν στήθηκαν τα μικρόφωνα, ο ντράμερ μας, Eloy και ο Dave, άρχισαν να παίζουν και ξεκίνησε η μαγεία! Το σημείο που ηχογράφησαν θα είναι ένα ειδικό μέρος στη μέση ενός από τα τραγούδια μας και βγήκε τρομερό!”

Διαβάστε όλο το blog στο: http://blogs.diariodepernambuco.com.br/estudiosepultura/en/diario-de-estudio-parte-4/

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here