LEMMY: Καθησυχαστική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

0
103

LemmyyyyyyΕνώ οι MOTORHEAD αναγκάστηκαν να ακυρώσουν και τρίτη εμφάνισή τους σε φεστιβάλ αυτή την εβδομάδα (η πιο πρόσφατη ήταν η ακύρωση της αποψινής τους εμφάνισης στο With Full Force Festival), λόγω της κατάστασης της υγείας του Lemmy (όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ), στην επίσημη σελίδα του Lemmy στο Facebook, αναρτήθηκε το εξής κείμενο:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ο Lemmy ζει, αναπνεέι, μιλάει, γα**ει, πίνει, τρώει, διαβάζει και θα επιστρέψει στις συναυλίες σύντομα. Όπως ανακοινώθηκε, έκανε όντως ένα Motor-pit-stop, για ιατρική συντήρηση την άνοιξη και το timing της πρόσφατης ασθένειάς του ήταν ατυχές που έτυχε τόσο σύντομα μετά απ’ αυτό.

Ο Lemmy και οι υπόλοιποι MOTORHEAD, πιστεύουν στον τρόπο σκέψης “Keep calm and carry on”. Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν περισσότερη συναυλιακή δράση από τους MOTORHEAD το καλοκαίρι και το φθινόπωρο τον πιο συναρπαστικό δίσκο των MOTORHEAD εδώ και πολλά χρόνια, το “Aftershock”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here