MOTORHEAD: Ακύρωσαν τα εναπομείναντα σόου τους στα Ευρωπαϊκά festival

0
87

Motorhead 020713Όπως αποκάλυψε ο drummer της μπάντας, Mikkey Dee, οι MOTORHEAD ακύρωσαν τα εναπομείναντα 8 σόου τους στα Ευρωπαϊκά festival.

Η μπάντα είχε χάσει διάφορες συναυλίες την περασμένη εβδομάδα μετά το αιμάτωμα του Lemmy, και σε αυτό προστέθηκαν και τα νέα που μιλούσαν για καρδιακά προβλήματα.

“Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιξε και απέκτησε ένα άσχημο χτύπημα στο γοφό του, λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα πριν” δήλωσε ο Dee στη Σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο συναγερμός πυρκαγιάς του ξενοδοχείου Royal Kensington στο Λονδίνο (όπου έμενε) χάλασε και “αναγκάστηκε να περπατήσει 8 σκαλιά στη μέση της νύχτας” είπε ο Mikky Dee, πράγμα που επιδείνωσε την κατάστασή του σύμφωνα με τον προσωπικό βοηθό του Lemmy.

“Πρέπει να αποστραγγίξει το σώμα του από τα υγρά και αυτό δε μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα. Όταν μένει στο κρεβάτι επειδή δε μπορεί να κουνηθεί, μπορεί εύκολα να πάθει πνευμονία… αν δε μπορείς να κουνηθείς κανονικά, θα ακολουθήσουν άλλα θέματα” συνέχισε ο Dee.

“Έχει συντετριμμένος περισσότερο από όσο πιστεύει κάποιος. Έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο σε αυτόν από ότι θα είχε στον οποιοδήποτε άλλο. Είναι σαν να κόβεις τα χέρια ενός πιανίστα. Αυτό είναι η ζωή του”.

“Ανησυχώ για την υγεία του φίλου μου, γιατί δεν τα πάει και τόσο καλά αυτή τη στιγμή. Αλλά βελτιώνεται, αν και παίρνει περισσότερο για αυτόν από ότι για οποιοδήποτε άλλο για να γίνει καλά. Τώρα που οι γιατροί πιστεύουν ότι δε θα πρέπει να βγεί έξω και να παίζει, απλά πρέπει να αποδεχτείς αυτή την εντολή”.

Περαστικά θείε…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here