MOTORHEAD: O Lemmy προειδοποιεί: “Θα επιστρέψουμε να κόψουμε τους κώλους όλων”

0
92

Motorhead 030713O frontman των MOTORHEAD, Lemmy Kilmister, δήλωσε πως ήταν μία “δύσκολη απόφαση” το να ακυρώσουν τις εναπομείναντες 8 εμφανίσεις της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας στα festival, λόγω των προβλημάτων της υγείας του, αλλά επιβεβαιώνει τους οπαδούς πως αυτός και η μπάντα του θα επιστρέψουν “για να κόψουν τους κώλους όλων”.

Η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας έλεγε: “Οι MOTORHEAD μετανιώνουν βαθύτατα που απογοητεύουν όλους τους οπαδούς τους αυτό το καλοκαίρι. Η μπάντα αποφάσισε να ακυρώσει τα καλοκαιρινά shows. Οι γιατροί επέμεναν ότι ο Lemmy πρέπει να πάρει το χρόνο του για να μπορέσει το σώμα του να ισορροπήσει και πάλι. Για να το καταφέρει αυτό, ο γιατρός και ο Lemmy συμφώνησαν ότι θα ήταν το καλύτερο να χαλαρώσει για λίγο. Ενώ λέμε αυτά, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι η φθινοπωρινή περιοδεία θα είναι τόσο εκρηκτική, δυνατή και απίστευτη όσο ποτέ”.

O Lemmy πρόσθεσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες που μου εύχονται. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα καθώς δε θέλω να απογοητεύω τους οπαδούς, ειδικά σε καιρούς που η οικονομία είναι άσχημη και οι άνθρωποι ξοδεύουν τα χρήματά τους για να μας δούν. Αλλά μερικές φορές δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να ακολουθείς τις εντολές του γιατρού, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε και θα κόψουμε τους κώλους όλων”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here