ALICE COOPER: Μιλάει για το επερχόμενο album με διασκευές και πιθανό μιούζικαλ στο Broadway

0
83

alice cooperΜιλώντας στην The Oakland Press, ο Alice Cooper ανέφερε ότι δουλεύει πάνω σε ένα album με διασκευές γνωστών καλλιτεχνών με πιθανή κυκλοφορία το 2014. Μερικά ονόματα των οποίων ετοιμάζει διασκευές ο Cooper είναι οι Jimmy Hendrix, John Lennon, THE WHO, ΤΗΕ DOORS οι οποίοι ήταν μέλη των “Hollywood Vampires” τη δεκαετία του ‘70.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο RollingStone.com ο Cooper ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχουμε ένα κομμάτι στο show μας που είναι ένας φόρος τιμής στους Hollywood Vampires, τη λέσχη φίλων που τα πίναμε μαζί. Ήταν οι Keith Moon, John Lennon, Harry Nilsson και Micky Dolenz, μια παρέα δυνατών πότηδων. Οι μισοί έχουν πεθάνει οπότε παίζουμε τέσσερα τραγούδια στο show μας ως φόρο τιμής σε αυτούς. Παίζουμε τα ‘Break on through’, ‘Revolution’, ‘My generation’ και το ‘Foxy lady’. Σκεφτόμουν κάποια στιγμή: ‘Δεν έχουμε κάνει ποτέ album διασκευών, γιατί δεν το παίρνω πιο σοβαρά;’. Οπότε το βάλαμε κάτω μαζί με τον παραγωγό Bob Ezrin”.

Σχετικά με την επιλογή των τραγουδιών, συμπλήρωσε: “Θα επικεντρωθώ στο ’73 και ’74. Θέλω να το κρατήσω σε αυτή τη περίοδο. Θα έλεγα ότι το ‘Break on through’ είναι πολύ καλό ροκ κομμάτι για αρχή. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν αρκετές επιλογές για να ροκάρουμε. Σκέφτομαι τα τραγούδια σαν πηλό. Πάρε για παράδειγμα το ‘Jump into the fire’ το κάνεις πιο σκληρό και είναι έτοιμο”.

Συνεχίζοντας στην The Oakland Press, μίλησε για τη πιθανότητα ενός μιούζικαλ στο Broadway. “Αν ο Alice Cooper πάει στο Broadway, το έργο θα λέγεται ‘Nightmare’. To πρώτο μέρος θα λέγεται “Welcome to my nightmare” και το δεύτερο “Welcome 2”. Αυτό θα ήταν τέλειο. Η ιδέα πάντα υπάρχει απλά περιμένεις έναν σκηνοθέτη να έρθει και να σου πει ‘Λατρεύω την ιδέα σου’. Ίσως χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω μέχρι να γίνει το ‘Nightmare’ κλασσικό. Τότε θα έχω όλη τη δύναμη να το ανεβάσω στο Broadway’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here