KING’S X: Οι οπαδοί του γκρουπ καλύπτουν τα έξοδα της επέμβασης του Dug Pinnick

0
80

dugPinnickHospitalΟ mainman των KINGS X, Dug Pinnick, επεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για κήλη – με τα έξοδα για την επέμβαση να καταβάλλονται από τους οπαδούς.

Ο Pinnick χρειαζόταν ιατρική φροντίδα για χρόνια, αλλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά, λόγω έλλειψης ιατρικής ασφάλισης. Όμως, οι υποστηρικτές του συγκροτήματος συσπειρώθηκαν και συγκέντρωσαν πάνω από 26.000 δολάρια από 599 συνεισφέροντες μέσω της σελίδας GiveForward (δικτυακή σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για άτομα που έχουν ανάγκη).

Ο Pinnick αστειευόμενος δήλωσε μετά την επέμβαση: “Η χειρουργική επέμβαση κήλης ήταν επιτυχής. Περιμένω να κυκλοφορήσει.”

Πριν την επέμβαση, εξήγησε: “Είμαι συγκλονισμένος με το ποσό της αγάπης που έδειξε ο κόσμος με τη συμβολή του. Το απέφευγα αυτό (επέμβαση) για πάρα πολύ καιρό και ξέρω ότι πρέπει να το διορθώσω αυτό αμέσως. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι όλα τα υπέροχα χρόνια παίζοντας με τους KINGS X, ήταν οικονομικά ανταποδοτικά, αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Δεν παραπονιέμαι. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να κάνω μουσική για τους ανθρώπους που θέλουν να την ακούσουν.”

“Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να εργαζόμαστε σκληρά, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε μουσική σε καλές και κακές στιγμές.”

Ο Pinnick δεν είχε άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να δουλεύει παρά τους πόνους, και μαζί με τα καθήκοντά του στους KINGS X, κυκλοφόρησε πρόσφατα το έκτο προσωπικό του album, “Naked”. Επίσης ξεκίνησε το powertrio project, PINNICK GALES PRIDGEN, με τον Eric Gales και τον πρώην drummer των MARS VOLTA, Thomas Pridgen, ενώ έκανε και μια guest εμφάνιση στο άλμπουμ των “ανεπίσημων” DOKKEN, των T&N (George Lynch, Jeff Pilson and Mick Brown).

“Είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά είναι αυτό που γεννηθήκαμε να κάνουμε.”

“Οι οπαδοί μας έχουν σταθεί σε όλα. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για τη βοήθειά σας προς εμένα, όταν τη χρειαζόμουν περισσότερο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δεν έχουν ακούσει ποτέ για μένα ή τους KINGS X και δώρισαν από αγάπη.”

“Ελπίζω να μπορέσω να σας ξεπληρώσω όλους σας μια μέρα με μια τεράστια αγκαλιά και να συνεχίσω να κάνω τη μουσική που σας κάνει να σκέπτεστε και γουστάρετε.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here