MIKE PORTNOY: Ανακοίνωσε κρουαζιέρα-οργασμό για τους οπαδούς του progressive!

0
60

Portnoy 310713H InsideOut Music σε συνεργασία με τους Mike Portnoy, Derek Sherinian και Sixthman, θα πραγματοποιήσει το Progressive Nation το 2014!

Τι είναι αυτό; Μία κρουαζιέρα, η οποία θα διεξαχθεί στις 18-22 Φεβρουαρίου 2014 στο πολυτελές Norwegian Pearl και θα ξεκινήσει από το Miami και θα πάει στο Great Stirrup Cay και Freeport, στις Μπαχάμες.

Όσοι πιστοί πάτε, θα απολαμβάνετε για 4 μέρες μουσική από το πρωί ως το βράδυ, με περισσότερα από 40 σόου πολλαπλών σκηνών, μαζί με δραστηριότητες, Q&A sessions, panels και workshops από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Το line up:

TRANSATLANTIC
PORTNOY SHEEHAN MACALPINE SHERINIAN
JON
ANDERSON
KING’S X
SPOCK’S BEARD
THE FLOWER KINGS
PAIN OF SALVATION
RIVERSIDE
TONY HARNELL & BUMBLEFOOT
BIGELF
BEARDFISH
THE DEAR HUNTER
JOLLY
NEXT TO NONE

“Το 2008 και το 2009 δημιούργησα ένα πακέτο περιοδειών το οποίο λεγόταν Progressive Nation και με τους DREAM THEATER να είναι headliners. Κάναμε 3 πλήρεις περιοδείες (2 στη Βόρεια Αμερική και μία στην Ευρώπη) που είχαν ποικιλία από μπάντες που αγκάλιαζαν το πνεύμα και τη μουσικότητα της progressive μουσικής. Λοιπόν, μετά από 5 χρόνια κενού, αποφάσισα να αναστήσω το Progressive Nation και αυτή τη φορά να το πάμε στις θάλασσες! Αλλά αντί για ένα bill με 4 μπάντες όπως στις προηγούμενες περιοδείες Progressive Nation, επεκτείναμε το bill σε περισσότερες από μία ντουζίνα κορυφαίες progressive μπάντες τους σήμερα, μουσικούς και καλλιτέχνες (και θα ανακοινωθούν ένα δύο ακόμα). Εγώ και ο πρώην συνοδοιπόρος μου στους DREAM THEATER, Derek Sherinian, κάναμε ομάδα με την Sixthman (που έχει κάνει απίστευτα πετυχημένες κρουαζιέρες με τους Kid Rock, LYNYRD SKYNYRD και την ετήσια Kiss Cruise για να αναφέρουμε μερικές), καθώς και με τους φίλους μας στην InsideOut Music και ανυπομονούμε για μία πολύ πετυχημένη εκκίνηση του Progressive Nation At Sea στις 18 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου του 2014” δήλωσε ο Portnoy.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κλικ εδώ

Portnoy 310713

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here