THE MELVINS: Θα κυκλοφορήσουν το “Tres cabrones” τον Νοέμβριο

0
64

TheMelvins 060813Οι THE MELVINS θα κυκλοφορήσουν στις 5 Νοεμβρίου τη νέα τους δουλειά, με τίτλο “Tres cabrones”, μέσω της Ipecac Recordings. Το άλμπουμ θα περιέχει 12 κομμάτια και θα αποτελεί επανένωση των Buzz Osborne και Dale Crover με τον αυθεντικό drummer της μπάντας, Mike Dillard.

ToTres carbones’ είναι όσο πιο κοντά θέλουμε να πάμε στο lineup των THE MELVINS του 1983. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι όλα νέα κομμάτια. Εγώ συγκεκριμένα έγραψα κομμάτια που θα είναι καλά για να παίξουν αυτοί οι τύποι και δούλεψε σπουδαία. Δεν ενδιαφερόμασταν να αναμασήσουμε κομμάτια που γράψαμε πριν 30 χρόνια και απλά επιλέξαμε αντί αυτού να γράψουμε ΝΕΑ. Δούλεψε τέλεια” δήλωσε ο Osborne.

O Dillard από τη μεριά του, δήλωσε: “Η δημιουργία του ‘Tres cabrones’ ήταν μία πραγματική θεραπεία. Είναι ένα ταξίδι στη λωρίδα της μνήμης ολοκληρωμένο με κραιπάλη και ultra βία”. O Dillard έφυγε από τη μπάντα το 1984 και αντικαταστάθηκε από τον Crover.

“Μετά από 30 χρόνια κυκλοφορούμε δίσκο με (σχεδόν) το αυθεντικό lineup της μπάντας. Πάντα ένιωθα ότι ο drummer Mike Dillard ήταν ένας από εμάς. Είναι υπέροχο που είναι ακόμα κομμάτι του puzzle! Συν ότι βλέπω πως είναι να είσαι ο μπασίστας στους THE MELVINS” δήλωσε από τη μεριά του ο Crover.

TheMelvins 060813

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here