OZZY OSBOURNE: “Ο απίστευτα υπέρβαρος Ward δεν έχει την φόρμα για να παίζει με τους BLACK SABBATH”

0
87

Ozzy 070813Αν κι έχει περάσει καιρός από τότε που οι BLACK SABBATH ηχογράφησαν το “13” (διαβάστε την κριτική του εδώ), με τον drummer Brad Wilk (επίσης στους RAGE AGAINST THE MACHINE) και συνεργάζονται στις συναυλίες τους με τον Tony Clufetos (OZZY OSBOURNE, exROB ZOMBIE), ο Ozzy, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη New York Daily News, επανεκινεί για μία ακόμα φορά το θέμα της μη συμμετοχής του Bill Ward. Ο Madman δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να βγάλει ολόκληρη συναυλία, για να είμαι ειλικρινής. Είναι απίστευτα υπέρβαρος. Ένας drummer πρέπει να είναι σε φόρμα. Έχει ήδη δύο εμφράγματα. Δε θέλω να είμαι υπεύθυνος για τη ζωή του”.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Ozzy είπε ότι “η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή” στον Ward για να επιστρέψει και παραδέχθηκε ότι χωρίς αυτόν “δεν είναι το ίδιο”.

Να θυμίσουμε ότι ο λόγος που επικαλέστηκε ο Bill Ward στο ότι δε συμμετείχε στο reunion των αυθεντικών BLACK SABBATH, ήταν το συμβόλαιο που του ζήτησαν να υπογράψει, γιατί περιείχε χαμηλότερες χρηματικές απολαβές σε σχέση με τα άλλα μέλη. Επίσης σχετικά πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι οι SABBATH ζήτησαν από τον Ward να παίζει μόνο σε ένα μέρος κάθε συναυλίας, λόγω της κατάστασης της υγείας του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here