IHSAHN: Περισσότερες πληροφορίες για το νέο του άλμπουμ

0
67

Ihsahn 280813Η Candlelight Records θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου το νέο και πέμπτο κατά σειρά σόλο άλμπουμ του frontman των EMPEROR, Ihsahn.

Το άλμπουμ θα έχει τον τίτλο “Dasseelenbrechen” και θα είναι διαθέσιμο σε CD, limited edition digibook και διπλό βινύλιο 180 γραμμαρίων. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου.

“Μουσικά, αυτό το άλμπουμ είναι μία πολύ σκόπιμη αποφυγή του τι κάνω ως τώρα. Μία αναγκαιότητα να επαναφέρω τις δημιουργικές παράμετρους ώστε να μην πέσω στη φόρμουλα. Νομίζω κάνω το καλύτερό μου, δουλεύω λίγο έξω από την ζώνη άνεσής μου και ήθελα να κάνω κάτι σαν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Η ελεύθερη μορφή και ο αυτοσχεδιασμός μπορεί να είναι τρομακτικά για έναν μουσικό, αλλά είναι πολύ απελευθερωτικά ταυτόχρονα” δήλωσε ο Ihsahn.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο στούντιο που έχει ο Ihsahn στη Νορβηγία, σε συνεργασία με τον drummer των LEPROUS, Tobias Ornes Anderson.

To “Das seelenbrechen” αποφεύγει την παραδοσιακή metal ενοργάνωση, προς χάρη της ελευθερίας καλλιτεχνών όπως οι Diamnda Galas, Scott Walker και John Zorn.

Το όνομα του δίσκου είναι από το διάσημο “Human, all too human: A book of free spirits” του Νίτσε.

Το track listing:

01. Hilber

02. Regen

03. NaCl

04. Pulse

05. Tacit 2

06. Tacit

07. Rec

08. M

09. Sub Alter

10. See

11. Entropie (bonus)

12. Hel (bonus)

Ihsahn 280813

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here