WARRANT: Νεκρός βρέθηκε ο πρώην τραγουδιστής τους, Jani Lane…

0
112

Ο πρώην τραγουδιστής των WARRANT, Jani Lane, βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο του Los Angeles. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο Lane ήταν 47 χρονών και δυστυχώς αφήνει πίσω του δύο κοριτσάκια…

Με το που έγιναν γνωστά τα νέα, αρκετοί μουσικοί έκαναν δηλώσεις:

Nikki Sixx (MOTLEY CRUE, SIXX: A.M.): “Μόλις έμαθα τα λυπηρά νέα σχετικά με τον Jani Lane. Είναι τόσο δύσκολο να το αποδεχθείς όταν οι άνθρωποι έχουν παιδιά. RIP.”

 

Steven Adler (GUNS N’ ROSES, ADLER’S APPETITE): “Jani Lane ήσουν ένα σπουδαίο ταλέντο. Θα λείψεις στον κόσμο. R.I.P. αδερφέ μου.

 

Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK SABBATH, BLACK COUNTRY COMMUNION): “R.I.P. Jani Lane… ακόμα ένας χάθηκε… πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ατυχείς που χάνουν τη ζωή τους στο αλκοολ και τα ναρκωτικά, είναι εκείνοι που δε μπορούν να παραδωθούν τελειώς. Λυπηρή μέρα.”

 

Bret Michaels (POISON): “Θα θέλαμε να προσφέρουμε τα βαθύτερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Jani Lane σχετικά με την απώλειά του”.

 

Jamey Jasta (HATEBREED, KINGDOM OF SORROW): “Λυπηρά νέα σχετικά με τον Jani Lane. Στα 47 είσαι πολύ μικρός για να φύγεις

 

Zach Myers (SHINEDOWN): “Φρικτά νέα για τον Jani Lane. Η ζωή είναι εύθραυστη άνθρωποι… βοηθήστε κάποιον σε όποια ευκαιρία σας δωθεί…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here