WARLORD: Νέος τραγουδιστής ο Νικόλας Λεπτός (ARRYAN PATH, ASTRONOMIKON)

0
101

nicholasleptossoloΟ Νικόλας Λεπτός, τραγουδιστής των epic power metallers ARRAYAN PATH αλλά και των ASTRONOMIKON, είναι ο νέος τραγουδιστής των WARLORD!!!

O William J. Tsamis, ηγέτης του σχήματος, δήλωσε σχετικά: «Παρότι ο Rick Anderson έκανε πολύ καλή δουλειά στο “The holy empire” και ο Giles Lavery τα πήγε εξαιρετικά στις συναυλίες των WARLORD τον Απρίλιο του 2013, παρακολουθούσα τον Νικόλα Λεπτό εδώ και αρκετό καιρό για πολλούς λόγους: Η μουσική στο νέο άλμπουμ των WARLORD θα είναι σε πιο heavy, epic power metal ηχοτόπια, στα οποία η φωνή του Νικόλα θα ανεβάσει τον ήχο μας σε καινούργιο επίπεδο. Τα φωνητικά του είναι ιδανικά για το δυναμικό υλικό που συνθέτω για το νέο άλμπουμ των WARLORD.

Ο Νικόλας, επίσης, έχει αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει στα live, κάθε τραγουδιστή που έχει περάσει από τους WARLORD. Εν συντομία, ο Νικόλας Λεπτός, όχι μόνο είναι ικανός να πάει τους WARLORD σε ένα πιο επικό μέλλον, αλλά και να παρουσιάσει ζωντανά όλο το κλασικό υλικό των WARLORD, καλύπτοντας κάθε τραγουδιστή που υπήρχε πριν απ’ αυτόν. Δεν χρειάζεται να πω πόσο συναρπαστικό είναι που έχουμε τον Νικόλα μαζί μας. Με μία λέξη, αυτός είναι ο ιδανικός Damien King, που ψάχναμε από την σύλληψη της ιδέας των WARLORD».

Τις audition του Νικόλα Λεπτού για τους WARLORD, μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here