IN FLAMES: Ο Anders Friden δήλωσε: “¨δεν πιστεύω ότι θα γίνουν φεστιβάλ το επόμενο καλοκαίρι”

0
256

Απαισιόδοξος φάνηκε στις προβλέψεις του σχετικά με την επιστροφή των συναυλιών, ο Anders Friden, τραγουδιστής των IN FLAMES, σε συνέντευξη που έδωσε στο Kaaos TV.
«Δεν έχουμε μία συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή στις συναυλίες. Αν είχαμε έστω μία ημερομηνία, όπου οι άνθρωποι που ελέγχουν τις καταστάσεις να έλεγαν ότι πχ την 1η Ιανουαρίου μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτά που κάναμε… Αλλά όλη η δουλειά μας είναι σε αναμονή. Όλοι όσοι δουλεύουν γύρω μας και για εμάς (ατζέντηδες, άνθρωποι που δουλεύουν στην σκηνή κτλ), όλοι επηρεάζονται πάρα πολύ από αυτό. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις τη μηχανή αμέσως και δε νομίζω ότι οι πολιτικοί το καταλαβαίνουν. Δεν παίρνουμε μία κιθάρα και απλά πάμε για συναυλία. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα όταν μιλάμε για μία μπάντα του μεγέθους μας που περιοδεύει».
Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν φεστιβάλ το επόμενο καλοκαίρι. Νομίζω ότι οι ιδιοκτήτες και οι διοργανωτές ακόμα λένε ότι θα γίνουν, αλλά δε νομίζω ότι θα μπορούν να είναι πολλοί άνθρωποι σ’ ένα χώρο. Και είναι λυπηρό όταν το σκέφτεσαι»…
Δείτε τη συνέντευξη από κάτω:

 81  0 googleplus0  0  81