FEAR FACTORY: “Μύλος” με την fundraising καμπάνια κι εξηγήσεις από τον Dino Cazares

0
225

Περίεργα πράγματα στο στρατόπεδο των FEAR FACTORY… Μία μέρα αφότου ο κιθαρίστας του σχήματος, Dino Cazares ανακοίνωσε μία fundraising καμπάνια στα social media, για να βοηθηθεί το γκρουπ με τα έξοδα παραγωγής για το νέο άλμπουμ, ο τραγουδιστής, Burton C. Bell, έβαλε ένα μήνυμα στο Facebook και το Instagram όπου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν είναι μέρος αυτής της καμπάνιας, ότι δεν έχει κάποιο όφελος από αυτό και πρόσθεσε το hashtag #fearfactory.

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους οπαδούς του σχήματος, ο Cazares, ιδιαίτερα από τη στιγμή από τη στιγμή που θεωρείται πως ο Bell θα κάνει και πάλι τα φωνητικά στον δίσκο αυτόν, υποχρεώθηκε να κάνει την εξής δήλωση:
«Γράφω αυτό για να την αμφισβήτηση που έχει ξεσπάσει σχετικά με την σελίδα των FEAR FACTORY στο GoFundMe. Δεν είναι απάτη. Όλες οι δωρεές θα πάνε για να καλύψουν τα έξοδα παραγωγής που έχουν προκύψει και δεν έχουν να κάνουν με κανενός προσωπικά νομικά έξοδα (σ.σ. υπάρχει διαμάχη σχετικά με τα δικαιώματα του ονόματος του γκρουπ).
Στην προηγούμενη εκδοχή της ηχογράφησης του δίσκου, που ολοκληρώθηκε το 2017, υπήρχαν προγραμματισμένα τύμπανα. Αποφάσισα να μην ξανακάνω αυτό το λάθος και πήρα τον Mike Heller να παίξει live τύμπανα στο δίσκο. Επίσης, αποφάσισα να βάλω πλήκτρα από τον Rhys Fulber και μερικούς άλλους πληκτράδες. Ο Damien Rainaud ανέλαβε να κάνει την παραγωγή σε όλο αυτό και ο Andy Sneap να κάνει την μίξη και το mastering. Όλοι τους έκαναν σπουδαία δουλειά στο “Genexus” και αποφάσισα να τους ξαναφέρω για το νέο άλμπουμ. Τα lead φωνητικά του Burton, που ηχογραφήθηκαν το 2017, θα παραμείνουν στη νέα έκδοση του άλμπουμ.
Οι FEAR FACTORY, ξεπέρασαν το όριο δανεισμού χρημάτων από τη δισκογραφική τους εταιρία για να ολοκληρώσουν τη νέα έκδοση του δίσκου. Γι’ αυτόν το λόγο και μόνο, πάρθηκε η απόφαση να ζητήσουμε προσφορές από τους οπαδούς».