OZZY OSBOURNE: Ο νέος του δίσκος είναι “μισοέτοιμος”

0
171

Ο παραγωγός του Ozzy Osbourne στο τελευταίο του άλμπουμ, “Ordinary man”, Andrew Watt, επιβεβαίωσε στο Guitar World, ότι οι δυο τους, δουλεύουν πάνω στο άλμπουμ που θα το διαδεχθεί. Όπως είπε πιο συγκεκριμένα, «είμαστε στη μέση της δουλειάς. Είναι δύσκολο με την πανδημία και κάνουμε τα πάντα για να είναι ασφαλής. Κάθε μέρα κάνουμε τεστ πριν δουλέψουμε και είμαστε μόνο εγώ, ο Ozzy και ο μηχανικός μου… Αυτή τη φορά όλα κινούνται λίγο πιο αργά και κάνουμε λίγο περισσότερο χρόνο. Και υπάρχουν κάποια τραγούδια που είναι γύρω στα 8-9 λεπτά, που μοιάζουν με τρελά ταξίδια».
Όπως και στο “Ordinary man”, θα υπάρχουν κάποιοι καλεσμένοι και όπως αποκάλυψε ο Andrew Watt, τα ντραμς θα παίζει πάλι ο Chad Smith (RED HOT CHILI PEPPERS) ενώ στο μπάσο θα είναι ο Rob Trujillo των METALLICA, που έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν με τον Ozzy Osbourne αλλά και ο ντράμερ των FOO FIGHTERS, Taylor Hawkins, που έχει παίξει σε κάποια τραγούδια. Σύμφωνα με τον Watt, «είναι πολύ cool για έναν οπαδό της rock μουσικής, να ακούσει τον μισό δίσκο με τον Chad Smith και τον άλλο μισό με τον Taylor Hawkins. Και δεν έχει νόημα για κανέναν από εμάς να κάνουμε κάτι ίδιο με το προηγούμενο άλμπουμ, εκτός αν έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι καινούργιο στο τραπέζι. Και νομίζω ότι το καταφέρνουμε».
Τέλος, ο Watt, σε ότι έχει να κάνει με την μουσική κατεύθυνση του δίσκου, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς να συζητηθεί κάτι τέτοιο, αφού φαίνεται ότι μερικά τραγούδια που δουλεύονται αυτήν την περίοδο, μπορεί να μην μπουν στο δίσκο.
Εμείς να σημειώσουμε ότι πολύ πρόσφατα, η Sharon Osbourne, είχε δηλώσει ότι είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο από κορονοϊό, αλλά τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της και ο Ozzy ήταν αρνητικός στα τεστ που του είχαν γίνει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here