PAUL DI’ ANNO: Ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, ζητά τη βοήθειά μας για να κάνει μία εγχείριση

0
153

Ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, Paul Di’ Anno, έχει την ανάγκη μας. Έχει δημιουργηθεί μία crowdfunding καμπάνια, για να μπορέσουν να μαζευτούν 20.000 λίρες (δηλαδή περίπου 22.500 ευρώ) ώστε να μπορέσει να κάνει μία εγχείριση στο γόνατο που έπρεπε να την είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό.
Σύμφωνα μ’ ένα μήνυμα στη σελίδα JustGiving, «ο Paul, περίμενε τα τελευταία 5-6 χρόνια να κάνει την επέμβαση, αλλά τώρα φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει και μάλιστα γρήγορα, είναι ιδιωτικά. Παρακαλούμε να δωρίσετε όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε για να μπορέσει να κάνει την εγχείριση ο Paul. Το γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, αλλά οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Αν βοηθήσουμε όλοι, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε».
Να πούμε ότι ο Di’ Anno, αντιμετώπισε διάφορα και σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, όπως το 2016 που έκανε μία επέμβαση να αφαιρέσει από τα πνευμόνια του ένα απόστημα μεγέθους σαν μπάλα του rugby και χρειάστηκε να κάνει εγχείριση και στα δύο του γόνατα αφού είχε αρκετά ατυχήματα με τη μηχανή. Ως αποτέλεσμα, έδινε συναυλίες καθιστός…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here