IRON MAIDEN: Βγήκαν τέταρτοι στην ψηφοφορία του κοινού για την ένταξή τους στο Rock And Roll Hall Of Fame

0
196

Έληξε η ψηφοφορία των οπαδών για τους καλλιτέχνες που θα εισαχθούν στο φετινό Rock And Roll Hall Of Fame, με τους IRON MAIDEN να παίρνουν την τέταρτη θέση και τους FOO FIGHTERS την Πέμπτη.

Στην κορυφή των προτιμήσεων των οπαδών ήταν η Tina Turner, με πάνω από 585.000 ψήφους, ακολουθούμενη από τον Νιγηριανό afro beat καλλιτέχνη, Fela Kuti, που πήρε πάνω από 545.000 ψήφους. Τρίτες ήταν οι GO-GO’S, κοντά με τους IRON MAIDEN, έχοντας διαφορά από τις πρώτες θέσεις όμως, για περίπου 150.000 ψήφους. Στην πέμπτη θέση, όπως είπαμε, ήταν οι FOO FIGHTERS.

Οι πέντε πρώτοι καλλιτέχνες θα φτιάξουν μία «λίστα υποψηφίων» που θα καταμετρηθεί και θα συνυπολογιστεί με άλλες λίστες που έχουν σταλεί σε περίπου 1.000 καλλιτέχνες, ιστορικούς και μέλη της μουσικής βιομηχανίας. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στον μήνα και η εισαγωγή αυτών που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα γίνει στο Cleveland το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το Rock And Roll Hall OF Fame, τα μέλη των IRON MAIDEN που θα μπουν, σε περίπτωση που αυτό ψηφιστεί, είναι όσοι παίζουν αυτή τη στιγμή στο σχήμα, δηλαδή οι Harris, Dickinson, Smith, McBrain, Murray, Gers, αλλά και ο πρώην τραγουδιστής τους, Paul Di’Anno, ο πρώην ντράμερ, Clive Burr και ο πρώην κιθαρίστας Dennis Stratton.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here