VOLBEAT: Κυκλοφόρησαν από το πουθενά, δύο stand-alone singles για το καλοκαίρι

0
212

Οι Δανο/Αμερικάνοι rockers, VOLBEAT, κυκλοφόρησαν δύο single, τα “Wait a minute my girl” και “Dagen Før”, που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown. Οι Michael Poulsen (φωνητικά, κιθάρα), Jon Larsen (ντραμς) και Kaspar Boye Larsen (μπάσο), ηχογράφησαν τα μέρη τους με τον επί χρόνια παραγωγό τους Jacob Hansen στη Δανία, ενώ ο κιθαρίστας Rob Caggiano, δούλεψε μαζί τους από τη Νέα Υόρκη.

Στο “Wait a minute my girl” παίζει ο σαξοφωνίστας Doug Corcoran και ο πιανίστας Raynier Jacob Jacildo, που είχαν παίξει και στο “Die to live (feat. Neil Fallon)” στο πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους. Η Mia Maja, κάνει τα δεύτερα φωνητικά, η οποία, με τη σειρά της, έχει συνεργαστεί με τους VOLBEAT, στο “Seal the deal & let’s boogie”.

Το “Dagen Før”, έχει guest φωνητικά από τη Δανέζα Stine Bramsen, γνωστή στη χώρα της από τη σόλο καριέρα της αλλά και ως μέλος των ALPHABEAT. Το συγκεκριμένο τραγούδι, όπως και τα “The garden’s tale”, “Maybele I Hofteholder” και “For Evigt”, έχει και αγγλικούς και δανέζικους στίχους.

Δείτε τα σχετικά lyric video από κάτω:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here