KREATOR: Ξεκινούν την ηχογράφηση νέου δίσκου με τον παραγωγό Arthur Rizk

0
175

Οι Γερμανοί Thrash βετεράνοι KREATOR μπήκαν πρόσφατα στα Hansa Tonstudio στο Βερολίνο για να ξεκινήσουν να ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στις αρχές του 2022. Στη κονσόλα βρίσκεται ο Arthur Rizk που έχει δουλέψει επίσης με τους CAVALERA CONSPIRACY, CODE ORANGE, POWER TRIP και SOULFLY.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο frontman Mille Petrozza δημοσίευσε μια φωτογραφία του ντράμερ Jürgen “Ventor” Reil καθώς έγραφε τα μέρη του, με το κάτωθι μήνυμα: “Σήμερα ηχογραφήσαμε τύμπανα στα  @hansastudios. Ο Ventor έχει γράψει σε κασέτα (ναι, σε κασέτα!) την καλύτερη του ερμηνεία ποτέ. Βρισκόμαστε πραγματικά στο καλύτερο στούντιο!”

Ο Mille αποκάλυψε πρόσφατα στο επίσημο ιταλικό podcast του Metalitalia.com πως οι KREATOR θα περίμεναν μέχρι να κοπάσει η πανδημία για να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ.

Σχετικά με την μουσική κατεύθυνση του νέου δίσκου, ο Mille είπε πως: “Είναι σίγουρα διαφορετικό από το ‘Gods of violence’. Μου είναι δύσκολο να το περιγράψω, αλλά είναι σίγουρα πιο thrash. Περιέχει μπόλικη μελωδία, πολλά παραδοσιακά μέρη και γενικά πολλά συστατικά από τα τελευταία τέσσερα άλμπουμ. Παράλληλα όμως περιέχει πολλές old-school στιγμές. Είναι αναμφίβολα το επόμενο σκαλί στην πορεία μας.”

Το επόμενο άλμπουμ των KREATOR θα είναι και το πρώτο με τον νέο μπασίστα Frédéric Leclercq που ήρθε στο συγκρότημα το 2019.

https://www.instagram.com/p/CT437A4q8Gu/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CUEipReqiBW/?utm_source=ig_embed

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here