METALLICA: Το “Black Album” έφτασε ξανά στο No. 1 στο Top Rock Albums στις ΗΠΑ!

0
177

Η επετειακή remastered επανέκδοση του θρυλικού ομώνυμου δίσκου των METALLICA (γνωστό και σαν “Black Album”), έφτασε στο No. 1 του Top Rock Albums chart του Billboard για αυτή την εβδομάδα! Την προηγούμενη εβδομάδα είχε φτάσει στη θέση No. 28. έχοντας 37.000 δίσκους, από τους οποίους οι 30.000 ήταν σε φυσική (όχι ψηφιακή) μορφή.

Στο Billboard 200, την λίστα με τους δίσκους που έχουν τις περισσότερες πωλήσεις σε όλα τα είδη της μουσικής στις ΗΠΑ,  το “Black Album” επέστρεψε στο Top 10 για πρώτη φορά μετά το 1992, φτάνοντας στο No. 9! Υπενθυμίζουμε ότι όταν είχε κυκλοφορήσει το 1991, το “Black Album” είχε φτάσει στην κορυφή του Billboard 200!

Τραγούδια από το “Black Album” ανέβηκαν επίσης στη λίστα τραγουδιών του Billboard, με τα “Enter Sandman” (που αυτή τη στιγμή είναι στο No. 3 στη λίστα των ψηφιακών πωλήσεων Hard Rock τραγουδιών), “Nothing Else Matters”, “The Unforgiven” και “Wherever I May Roam” να καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις.

Πάντως το “Enter Sandman” είναι μόνο No. 3 στη συγκεκριμένη λίστα γιατί οι δυο πρώτες θέσεις είναι κατειλημμένες από τις διασκευές των Miley Cyrus και Chris Stapleton για το “Nothing else matters”, από το “The Metallica Blacklist”, το δίσκο με τις διασκευές τραγουδιών από το”Black Album”, από διάφορους καλλιτέχνες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here