EAGLES OF DEATH METAL: Ο Jesse Hughes «συγχωρεί» τους δολοφόνους από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι το 2015

0
175

Ο frontman των EAGLES OF DEATH METAL, Jesse Hughes, λέει ότι συγχώρεσε τους εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους που εισέβαλαν στη συναυλία του συγκροτήματός του στη Γαλλία, σκοτώνοντας 89 ανθρώπους.

Ο Hughes και ο τεχνικός κιθάρας των EAGLES OF DEATH METAL, Eden Galindo, που ήταν στη σκηνή όταν ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν τους πυροβολισμούς στο θέατρο Bataclan, επιστρέφουν στο Παρίσι για να καταθέσουν ως πολιτικοί διάδικοι σε γαλλικό δικαστήριο. Είναι μεταξύ των επιζώντων και των μαρτύρων των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου 2015.

Το μόνο επιζόν μέλος της ομάδας που σκότωσε 130 ανθρώπους σε διάφορες τοποθεσίες, ο Salah Abdeslam, κατηγορείται για φόνο, απόπειρα φόνου και ομηρεία. Αρνήθηκε τις κατηγορίες και παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον επιτροπής δικαστών.

Ο Hughes, ερωτηθείς από έναν δημοσιογράφο έξω από το δικαστήριο εάν ήταν έτοιμος να συγχωρήσει τον Abdeslam και τους άλλους 13 κατηγορούμενους στην υπόθεση, είπε: «Ναι. Είναι σημαντικό να συγχωρείς. Είμαι Χριστιανός. Και όλοι μπορούν να χάσουν τον έλεγχο και όλοι πρέπει να βρουν έναν τρόπο να επανέλθουν. Και οι περισσότεροι από αυτούς τους κυρίους εκεί μέσα τον έχουν χάσει. Λοιπόν, τους συγχωρώ και ελπίζω να βρουν την ειρήνη του Θεού για τον εαυτό τους». 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here