PAUL DI’ ANNO: Οι IRON MAIDEN καλύπτουν το ποσό για να γίνει η εγχείριση του πρώην τραγουδιστή τους

0
214

O Paul Di’ Anno, πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, βρίσκεται στην Κροατία αυτήν την περίοδο, περιμένοντας να κάνει τρεις μεγάλες επεμβάσεις στα γόνατά του και όπως ανακοινώθηκε το ποσό που απομένει για να καλυφθούν τα κόστη της θεραπείας του, θα το καλύψουν τα μέλη των IRON MAIDEN!!!

Ο Kastro Pergjoni, που διαχειρίζεται την pub Cart & Horses στο Λονδίνο, όπου οι βρετανοί έκαναν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση το 1976 και είναι αυτός που πρόσφατα συγκέντρωσε χιλιάδες δολάρια ώστε να μπορέσει ο Di’ Anno να κάνει την επέμβαση, μοιράστηκε το παρακάτω μήνυμα στη σελίδα του Cart & Horses Facebook Page:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι το team των IRON MAIDEN, συμφώνησαν πολύ ευγενικά να καλύψουν το ποσό που απομένει για την εγχείρηση του Paul Di’ Anno. Δεν είναι μόνο το καλύτερο συγκρότημα στον πλανήτη, αλλά είναι ευγενικοί και υποστηρίζονται από μία φανταστική ομάδα. Ως αποτέλεσμα αυτής της κίνησης, θα κλείσω την fundraising σελίδα στις 21 Ιουνίου 2022».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Stjepan Judas, ένας οπαδός των MAIDEN και συγγραφέας πολλών βιβλίων σχετικών με το σχήμα, αποκάλυψε ότι ο 64χρονος τραγουδιστής, θα κάνει τρεις επεμβάσεις σε δύο μέρες μέσα στον Ιούλιο. Τις διαδικασίες αυτές, θα ακολουθήσει μία περίοδος ανάρρωσης στο νοσοκομείο, μονάδα εντατικής θεραπείας και αποκατάσταση, συμπεριλαμβανομένου του ότι θα ξαναμάθει να περπατά. Αν όλα πάνε καλά, ο Di’Anno, θα μπορεί να περπατά κανονικά στο τέλος του 2022, σε αντίθετη περίπτωση, αν αποτύχουν οι θεραπείες, η μόνη λύση είναι ο ακρωτηριασμός του ποδιού.

Να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Paul Di’ Anno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here