KING’S X: Ο κιθαρίστας Ty Tabor διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια. Ακυρώθηκε η ευρωπαϊκή τους περιοδεία

0
239

Οι KING’S X αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία αυτό το φθινόπωρο λόγω ενός απρόβλεπτου ιατρικού προβλήματος με τον κιθαρίστα τους Ty Tabor.

Την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, ο Ty δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Γεια σε όλους. Πρόσφατα πήγα για κάποιες ιατρικές εξετάσεις και ανακάλυψα ότι έχω μια ασθένεια που απαιτεί προσεκτική παρακολούθηση. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να παραμείνω στις Η.Π.Α. ακολουθώντας ιατρικές συμβουλές και πιθανή θεραπεία. Ξέρω ότι είναι μια απογοήτευση για όσους περίμεναν τόσο καιρό για τις ευρωπαϊκές μας συναυλίες. Λυπάμαι για αυτήν την απρόβλεπτη και αναπόφευκτη κατάσταση. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η πρόγνωσή μου είναι καλή. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να συνεχίσου με να δίνουμε συναυλίες στις ΗΠΑ, ώστε να μπορώ να παραμένω κοντά στο σπίτι και να εκτίθεμαι σε λιγότερους κινδύνους ενώ αντιμετωπίζω αυτήν την αλλαγή στη ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Οι KING’S X σημείωσαν επίσης ότι η ασθένεια του Ty δεν επηρεάζει τα τρία σόου που έχει προγραμματιστεί να δώσει το συγκρότημα τον Ιούλιο, καθώς θα είναι οι τελευταίες συναυλίες πριν από τις θεραπείες του.

Photo credit: Reames Photography

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here