O drummer των SYMPHONY X, Jason Rullo, εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα για καρδιακή ανεπάρκεια. Έμεινε μέσα μία εβδομάδα και πήρε εξιτήριο. Ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει το λιγότερο 3 με 6 μήνες υπό την επίβλεψη γιατρών.
“Απλά θέλω να πώ ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σπίτι με την οικογένειά μου μετά από αυτή την εβδομάδα. Είχαμε μερικές τρομακτικές μέρες εκεί μέσα, αλλά ξεπέρασα αυτό που ελπίζω να ήταν το χειρότερο από αυτό. Οι γιατροί λένε ότι έχω πολύ καλές πιθανότητες για πλήρη ανάρρωση, άρα σχεδιάζω να επιστρέψω 100%, ακόμα και αν πάρει λίγο χρόνο. Θα περάσω από καρδιακή αποτοξίνωση ώστε να με τσεκάρουν με μονιτορ ενώ επιστρέφω σε φόρμα, ώστε να ξέρω πότε είναι ασφαλές για μένα να επιστρέψω στο drumming με τον τρόπο που έκανα πάντα, αν όχι καλύτερα. Ευχαριστώ τους φίλους και την οικογένειά μου για την στήριξη και τους οπαδούς. Σας αγαπάω όλους!”
Περαστικά παικταρά!






>

![A Day To Remember… 05/03 [OVERKILL] Overkill](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/03/Overkill-The-killing-kind-sbit-218x150.jpg)
![A day to remember… 04/03 [OCEANS OF SLUMBER] Slumber](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/03/Oceans-winter-sbit-218x150.jpg)