KINGS OF CHAOS: Πρώην μέλη των GUNS N” ROSES συμμετέχουν σε αυτό το supergroup

0
78

 

Kings of chaos Τα πρώην μέλη των GUNS N’ ROSES Matt Sorum, Gilby Clarke, Duff McKagan και Slash (δηλαδή όλοι οι αυθεντικοί GNR εκτός από τον Axl Rose) θα κατευθυνθούν προς την Νότιο Αφρική για να συμμετάσχουν σε ένα all-star supergroup, τους KINGS OF CHAOS.

Το υπόλοιπο γκρουπ αποτελείται από τους Joe Elliot και Vivian Campbell των DEF LEPPARD’s, τον πρώην τραγουδιστή των SKID ROW SEBASTIAN BACH, τον Ed Roland των COLLECTIVE SOUL και τον πρώην τραγουδιστή των DEEP PURPLE Glenn Hughes.

Οι KINGS OF CHAOS θα παίξουν στο GrandWest’s Grand Arena στο Cape Town στις 8 Ιουνίου και στο Sun City Superbowl του North West, στις 15 και 16 Ιουνίου.

Ο ιθύνων νους πίσω από την μπάντα είναι ο Sorum, ο οποίος έχει διατελέσει ντράμερ στους GUNS N’ ROSES, VELVET REVOLVER και THE CULT. Ζήτησε από μερικούς φίλους του να δημιουργήσουν μια μπάντα και να περιοδεύσουν ανά τον κόσμο παίζοντας μεγάλες επιτυχίες από τις μπάντες του καθενός. Μέχρι στιγμής οι KINGS OF CHAOS έχουν παίξει στην Κεντρική και τη Λατινική Αμερική και έχουν κάνει κάποιες μικρές περιοδείες στην Ασία.

Τα μέλη της μπάντας αλλάζουν ανάλογα με το πρόγραμμα του καθενός, με τον Joe Perry των AEROSMITH να εμφανίζεται μερικές φορές μαζί τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Slash θα συμμετάσχει στο project.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here