THE POODLES: Kυκλοφορούν το “Tour De Force” τον Μάιο

0
71

 

poodlestour1Η Frontiers Records θα κυκλοφορήσει το πέμπτο άλμπουμ των Σουηδών hard rockers THE POODLES , “Tour De Force”, στις 17 Μαΐου στην Ευρώπη και στις 22 Μαΐου στη Βόρεια Αμερική. To “Tour de force” είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του “Performocracy “, που έφτασε στο No 1 στα Σουηδικά charts το 2011. Καθήκοντα παραγωγού ανέλαβε για τέταρτη φορά ο Mats Valentin και η μπάντα με τον τίτλο του άλμπουμ, επιθυμεί για άλλη μια φορά να υπογραμμίσει την ικανότητα της να διασκεδάζει τόσο ως στούντιο γκρουπ όσο και ζωντανά.

“Κατά τη σύνταξη και τη δημιουργία μουσικής, προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που θα θέλαμε να ακούσουμε εμείς οι ίδιοι. Είναι πάντα σημαντικό για εμάς να κάνουμε μουσική από την καρδιά μας”, λέει ο μπασίστας τους Pontus Egberg. “Πιστεύω, όμως, ότι υπάρχει ένα “κάτι” σε πολλά από τα κομμάτια. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι, αλλά είναι υπέροχο!”.

Τον Μάιο του 2013, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, και το επίσημο τραγούδι για τη Σουηδική ομάδα έχει γραφτεί από τους THE POODLES!

“Η Σουηδική ομάδα ήθελε ένα εξαιρετικό τραγούδι για να βοηθήσει την ομάδα και τους οπαδούς να εμψυχωθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων”, λέει ο Pontus. “Εκτός από ένα εξαιρετικό τραγούδι, χρειαζόταν επίσης έναν καλλιτέχνη / συγκρότημα για να ερμηνεύσει το τραγούδι, ο οποίος θα του δώσει λίγο ενέργεια.”

Μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των συνθετών Anders Wikström (TREAT), Fredrik Thomander (SCORPIONS, TREAT, GOTTHARD) και των THE POODLES είχε ως αποτέλεσμα ένα κομμάτι με δυνατό ρεφρέν, το “En För Alla För En”, το οποίο θα ξεκινήσει να παίζεται στο σουηδικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση από τις 27 Μαρτίου και θα είναι και bonus track στο επερχόμενο άλμπουμ. Ένα άλλο single από το “Tour de Force” – το “40 Days And 40 Nights” – ένα τραγούδι το οποίο υπόσχεται να προσελκύσει τόσο τους παλιούς οπαδούς των THE POODLES αλλά και όσους είναι παθιασμένοι με το roll ‘n’rock, θα είναι διαθέσιμο στο ραδιόφωνο και για ψηφιακή πώληση στις 26 Απριλίου.

Οι THE POODLES θα είναι στο δρόμο για την προώθηση του νέου άλμπουμ. “Ξεκινάμε την περιοδεία με τρεις ημερομηνίες στην Ισπανία, από 25 – 27 Απρίλιου.” λέει ο Pontus. “Στη συνέχεια, πρόκειται να ξεκινήσουμε περιοδείες, κυρίως στην Σουηδία, τον Μάιο και όλο το καλοκαίρι. Παίζουμε στο H * E * A * T φεστιβάλ στη Γερμανία τον Νοέμβριο και ετοιμαζόμαστε για περισσότερες ευρωπαϊκές ημερομηνίες κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου.”

Το track listing του “Tour De Force” θα είναι:

01. Misery Loves Company
02. Shut Up!
03. Happily Ever After
04. Viva Democracy
05. Going Down
06. Leaving The Past To Pass
07. 40 Days And 40 Nights
08. Kings & Fools
09. Miracle
10. Godspeed
11. Now Is The Time
12. Only Just Begun
13. En För Alla För En (bonus track – physical edition only)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here