DARK NOVA – KEADO MORES – TERRA INCOGNITA live in Athens

0
85

DARK NOVA posterΗ IndigoPhoenix και η Metal Breed Records USA Παρουσιάζουν :

Οι Dark Nova, Keado Mores και Terra Incognita σε ένα live show στο Κύτταρο όπου θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους κυκλοφορίες από την Metal Breed Records.

Οι DARK NOVA δεν χρειάζονται ιδιαίτερη παρουσιάση. Η καριέρα τους που ήδη μετράει την 4η δεκαετία, είναι γεμάτη επιτυχίες σε κριτικό αλλά και εμπορικό επίπεδο, παρά την καλλιτεχνική τους επιλογή των αραιών εμφανίσεων. Πλέον με τον αρχικό τους μπασίστα ξανά στη σύνθεσή τους και τα δυναμικά φωνητικά του νεοεισερχόμενου Μάνου Φατσή, θα παρουσιάσουν το τελευταίο, ομότιτλο άλμπουμ τους μαζί με κάποιες παλιές-αγαπημένες συνθέσεις από παλιότερες τους κυκλοφορίες που είναι κι αυτές διαθέσιμες από την Metal Breed Records USA.

Οι KEADO MORES, η τελευταία μας κυκλοφορία, θα παρουσιάσουν κομμάτια από το ντεμπούτο τους “The Secret Path Of Life”, κομμάτια ήδη γνωστά και αγαπητά στο Αθηναϊκό κοινό όπως τα “Chances” και “Ocean of The Damned”

Το δυναμικό Progressive Doom της (πρόσφατα ανανεωμένης) μπάντας του Νεοϋρκέζου Billy Vass: TERRA INCOGNITA θα παρουσιαστεί μέσω κομματιών από το ντεμπούτο τους “Barren Land”. Δυναμικές συνθέσεις όπως το “Efialtes” θα πάρουν τον πρώτο λόγο, χωρίς να παραβλέπονται νέες συνθέσεις από την άτιτλη -προς το παρόν- νέα δουλειάς της μπάντας που εξερευνά νέες μουσικές κατευθύνσεις και είναι τώρα στη φάση της προ-παραγωγής.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:00 – Πρώτη μπάντα επί σκηνής στις 9:00μμ
Είσοδος: Euro 8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here