MOTORHEAD: Πολύ δουλειά μέσα στο 2013!!!

0
74

Motorhead-2012Οι MOTÖRHEAD, ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα και περιοδεύοντα συγκροτήματα στον κόσμο, έχει ένα γεμάτο υποχρεώσεις 2013. Το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα είναι στο στούντιο όπου εργάζονται για το επόμενο άλμπουμ τους, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος. Θα είναι η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου CD, “The World Is Yours”. Με συνθέσεις και εκτέλεση των Lemmy Kilmister, Phil Campbell και Mikkey Dee, το νέο άλμπουμ ετοιμάζεται με τον βετεράνο παραγωγό Cameron Webb, ο οποίος εργάστηκε επίσης για τα “The World Is Yours”, “Motorizer”, “Kiss Of Death” και “Inferno”.

Ο Lemmy πρόσφατα μιλώντας για τον επικείμενο άτιτλο δίσκο τους (τον δέκατο τρίτο συνολικά) είπε: “Έχουμε έντεκα τραγούδια μέχρι τώρα. Τώρα γράφω τους στίχους, και βάζω μπάσο και φωνητικά στα κομμάτια. Οπότε θα δούμε – θα πάρει λίγο χρόνο – αλλά πάει καλά.. ” Επιβεβαιωμένοι τίτλοι τραγουδιών, μέχρι τώρα, που ο Lemmy αποκάλυψε είναι οι “Outsider” και “Silence When You Speak to Me”.

Σαν πραγματικοί μαχητές των δρόμων που είναι οι MOTORHEAD, θα ξεκινήσουν την παγκόσμια «επίθεσή» ζωντανών εμφανίσεων τους από φεστιβάλ του Μεξικό, μετά 8α περάσουν στην Ευρώπη για μια headline περιοδεία που θα ξεκινήσει τον Μάιο, και που 8α καταλήξει στο τεράστιο Wacken Festival της Γερμανίας τον Αύγουστο, με μια soldout εμφάνιση μπροστά σε 80.000 θεατές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here