MACHINE HEAD: Τελείωσαν οι auditions για τη θέση του μπασίστα

0
99

mheadwlogoΟι Bay Area metallers, MACHINE HEAD, ανακοίνωσαν ότι μόλις τελείωσαν τη διαδικασία ψαξίματος για προσωρινό μπασίστα για το Rockstar Energy Drink Mayhem Festival στην Αμερική.

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το συγκρότημα, ευχαριστώντας όλους όσους μπήκαν στον κόπο να στείλουν στο youtube ένα clip όπου έπαιζαν μπάσο και τραγουδούσαν τρία από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά κομμάτια των MACHINE HEAD, συνάντησαν πάρα πολλούς εξαιρετικούς μουσικούς, οι οποίοι μάλιστα ανέβασαν τα clip τους στο youtube και κέρδισαν και οπαδούς κάνοντας κάτι τέτοιο. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξουν τους καλύτερους και να τους καλέσουν να τζαμάρουν μαζί τους ώστε να γνωριστούν όχι μόνο σε μουσικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, για να δουν αν ταιριάζουν.

Ιδιαίτερη μνεία όμως, έκαναν στον Frank Memolo, ο οποίος έπαιξε το “This is the end” με μόνο ένα χέρι. Όπως τόνισαν οι MACHINE HEAD, “κάποιοι από εμάς έκλαψαν. Θέλει πολύ μεγάλη καρδιά για να κάνει κάποιος αυτό”.

Διαβάστε εδώ τι είχε προηγηθεί με τον πρώην πλέον μπασίστα τους, Adam Duce και δείτε από κάτω το video του Frank Memolo.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here