AS I LAY DYING: Συνελήφθη ο Lambesis με την κατηγορία ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της γυναίκας του!

0
77

AsILayDying 080513Ο τραγουδιστής των AS I LAY DYING, Tim Lambesis, συνελήφθη χθες, 7 Μαΐου, με την κατηγορία/ισχυρισμό ότι προσέλαβε κάποιον για να σκοτώσει την αποξενωμένη γυναίκα του.

Σύμφωνα με το Τμήμα του Σερίφη του San Diego, η σύλληψη έγινε χωρίς προβλήματα.

Κατηγορείται για την παράκληση κάποιου να δολοφονήσει τη γυναίκα του, η οποία μένει στο Encinitas.

“Μας ήρθαν κάτι πληροφορίες στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, την περασμένη Πέμπτη για να είμαι ειλικρινής, ότι ο Lambesis προσέγγισε κάποιον για να σκοτώσει την αποξενωμένη γυναίκα του, η οποία επίσης μένει στην περιοχή”, δήλωσε η Jan Caldwell, εκπρόσωπος του Σερίφη (μπορείτε να το ακούσετε και στο audiο από κάτω). “Οι ντετέκτιβ μας, η ειδική ομάδα μας για τους φυγάδες και το ειδικό τμήμα έρευνας του σερίφη, ξεκίνησαν αμέσως να ερευνούν αυτόν τον ισχυρισμό. Δουλεύαμε όλη μέρα και το Σαββατοκύριακο και αυτό κορυφώθηκε όταν σήμερα το απόγευμα ο Lambesis προσέγγισε ένα μυστικό ντετέκτιβ για να σκοτώσει τη γυναίκα του”.

“Το επόμενο βήμα θα είναι αρχικά η εμφάνιση του Lambesis στο δικαστήριο και εκεί διαβάζονται οι κατηγορίες και αν θα οριστεί κάποια εγγύηση. Μετά θα αρχίσουν να ορίζονται διάφορες ημερομηνίες για δίκη. Εμείς ακόμα συνεχίζουμε τις έρευνες αλλά δε μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες. Και ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε. Αλλά νομίζω ότι ο αρχηγός που σχολίασε νωρίτερα είπε ότι σήμερα αποτρέψαμε μία τραγωδία”.

Ο Lambesis κρατείται στη Μονάδα Κράτησης της Vista και αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ή αύριο.

Η γυναίκα του, Meggan, σύμφωνα με αναφορές είχε κάνει αίτηση διαζυγίου στις 20 Σεπτεμβρίου του 2012 στο Ανώτατο Δικαστήριο της Vista και τα αρχεία του δικαστηρίου λένε ότι τουλάχιστον ένα ανήλικο παιδί έχει σχέση με το γάμο.

Μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή PDF το δελτίο τύπου του γραφείου του Σερίφη για τη σύλληψη του Lambesis με ένα κλικεδώ

 

AsILayDying 0805132

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here