Richie Sambora: “O Jon Bon Jovi βάζει εμπόδια στην επιστροφή μου!!!”

0
71

samboraO Richie Sambora, ο οποίος ουσιαστικά εγκατέλειψε τους BON JOVI, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η περιοδεία τους στο Calgary του Καναδά και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Phil X, o οποίος τον είχε αντικαταστήσει και πάλι όταν είχε μπει το 2011 σε κλινική αποτοξίνωσης, ουσιαστικά κατηγόρησε τον Jon Bon Jovi, ότι βάζει εμπόδια στην επιστροφή του στο συγκρότημα.

Χθες, ο Jon Bon Jovi, υποστήριξε ότι υπάρχουν προβλήματα με κάποιες ουσίες στα οποία οφείλεται η πρόσφατη απουσία του Sambora και ότι προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Τώρα πλέον, ο Sambora, δήλωσε στη Daily Mail ότι “η άποψή μου είναι ότι ο Jon θέλει να δει αν μπορεί να γεμίζει στάδια μόνος του. Κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για μένα να επιστρέψω. Αρκετά πια με το να λέμε άσχημα πράγματα ο ένας για τον άλλο. Ο Jon πρέπει να σταματήσει να μιλά για μένα δημοσίως. Δουλεύω πολύ σκληρά στην εταιρία μόδας που έχω και αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα. Δεν έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Αγαπώ τους οπαδούς μου κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτούς τώρα. Πληρώνουν λεφτά για να δουν τους BON JOVI και δεν παίρνουν ολόκληρο το πακέτο”.

Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here