TRIPTYKON: Πάνω σε νέο άλμπουμ κι ένα νέο project δουλεύει ο Tom Gabriel Fischer

0
76

fischersoloΠάνω σε νέο υλικό το οποίο προορίζεται για το δεύτερο full length album τους δουλεύουν οι TRIPTYKON, με στόχο την κυκλοφορία του στις αρχές του 2014. Σε μία σειρά από online μηνύματα, ο Tom G. Warrior δήλωσε: “Γράφω πολύ μουσική για το νέο άλμπουμ. Μέχρι στιγμής είναι πολύ σκοτεινή και πολυποίκιλη.”

“Ο τίτλος του άλμπουμ, το εξώφυλλο και ο γενικότερος σχεδιασμός έχουν όλα επιλεχθεί. Ελπίζω να το δω ολοκληρωμένο μέχρι το τέλος της χρονιάς.”

Σχετικά με την προσέγγιση στον ήχο της κιθάρας του στο νέο αυτό υλικό, ο Fischer αναφέρει: ”O τόνος/ήχος της κιθάρας μου πιθανότατα θα συνεχίσει να εξελίσσεται αλλά μέσα στα όρια μιας συγκεκριμένης κατεύθυνσης. Ο τωρινός ήχος είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας να επιτύχω ένα αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει εμένα και τα συναισθήματά μου στην εντέλεια. Προσπαθούσα να επιτύχω αυτόν τον ήχο για 3 περίπου δεκαετίες και πλέον αισθάνομαι πολύ άνετα μ’ αυτόν. Πάνω απ’ όλα αποδίδει το βάρος και το σκοτάδι που επιζητώ.”

Εκτός των άλλων, ο Fischer αποκάλυψε ότι ασχολείται μ’ ένα νέο project, όπου θα είναι εξίσου σκοτεινό και heavy σε πολλά επίπεδα. Τόνισε όμως ότι προτεραιότητά του είναι το νέο TRIPTYKON άλμπουμ και η ολοκλήρωσή του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here