Ο Zakk Wylde, frontman των Black Label Society και πρώην κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, ένωσε τις δυνάμεις του με τους Les Paul Trio την περασμένη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο club “The Iridium” στη Νέα Υόρκη.
Οι Les Paul Trio παίζουν κάθε Δευτέρα βράδυ με την συνοδεία κορυφαίων βιρτουόζων της κιθάρας τιμώντας έτσι τη μνήμη του “πατέρα της ηλεκτρικής κιθάρας”, Les Paul, ο οποίος απεβίωσε το 2009 σε ηλικία 94 ετών. Οι guest καλλιτέχνες καθορίζουν αυτοί το setlist και όλες οι εμφανίσεις αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους τυχερούς παρευρεθούν. Σημειώνουμε ότι το 20% από τις εισπράξεις δωρίζεται στο ίδρυμα Les Paul το οποίο συμβάλει στη μουσική εκπαίδευση αλλά και την ιατρική έρευνα.
Το βίντεο τραβηγμένο από θαμώνα του club μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:






>

![A Day to Remember… 27/03 [VENOM] Venom](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/03/VENOM-–-Metal-black-sbit-218x150.jpg)
![A day to remember… 26/3 [THIN LIZZY] Lizzy](https://rockhard.gr/wp-content/uploads/2026/03/Thin-Lizzy-Jailbreak-sbit-218x150.jpg)
