THE DILLINGER ESCAPE PLAN: Ακυρώνουν την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους

0
78

 

the dillinger escape planΗ Αμερικάνικη μπάντα THE DILLINGER ESCAPE PLAN έχει κάποια άσχημα νέα για τους Ευρωπαίους οπαδούς της. Αναγκάζονται να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες Ευρωπαϊκές εμφανίσεις τους για αυτό το καλοκαίρι, από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουλίου, επειδή ο κιθαρίστας τους Ben Weinman έσπασε το χέρι του. Ο Weinman θα περάσει όλο τον Ιούνιο αναρρώνοντας. Όμως, η μπάντα θα επιστρέψει στην Ευρώπη το φθινόπωρο. Ακόμα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο video για το ομώνυμο τραγούδι του “One Of Us Is The Killer”.

Ο Weinman ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα: “Είμαι συντετριμμένος που θα χάσουμε αυτές τις εμφανίσεις γιατί όλοι τα περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία. Προφανώς σε κανένα δεν αρέσει να τραυματίζεται. Ανυπομονώ να παίξω αρτιμελής στο Summer Slaughter και θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη το φθινόπωρο για την headlining περιοδεία μας.”

“Κανείς μας δε νιώθει άνετα με το να ξεκινήσουμε για περιοδεία και να ξέρουμε ότι θα εμφανιστούμε χωρίς όλα τα μέλη επί σκηνής,” πρόσθεσε ο τραγουδιστής Greg Puciato. “Ο Ben θα χρειαστεί τον επόμενο μήνα για να γίνει καλά και θα είμαστε έτοιμοι να κατεδαφίσουμε το Summer Slaughter και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη το φθινόπωρο με όλα τα συστήματα οπλισμένα και σε ετοιμότητα.”

weinmanhand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here