PARADISE LOST: Γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια

0
74

 

Paradise LostΣτις 17 Ιουνίου οι βρετανοί gothic metallers PARADISE LOST θα γιορτάσουν τα 25 χρόνια από την ίδρυση τους, με δύο πολύ special προσκεκλημένους. Συγκεκριμένα, στην απονομή των Golden Gods Awards, θα τους συνοδεύσουν επί σκηνής η Cristina Scabbia των LACUNA COIL στο “Say just words” και ο Gus G (Ozzy Osbourne, FIREWIND) σε μια διασκευή του “Into the void” των BLACK SABBATH.

Ο Holmes δήλωσε για το ντουέτο του με την Scabbia: “Πραγματικά ανυπομονώ να τραγουδήσω με την Cristina. Νομίζω ότι θα έχει πολύ πλάκα. Έχει μια καταπληκτική φωνή και ανυπομονώ να επισκιαστώ εντελώς!”.

Ο δε Greg Mackintosh, δήλωσε για τη συμμετοχή του Gus G.: “Είναι η ονειρεμένη δουλειά του κάθε κιθαρίστα να παίζει για τον Ozzy και ο Gus τα κατάφερε. Τον παρακολούθησα στο Graspop Festival και εκείνος έσφαξε το πλήθος. Θα είναι φοβερό να παίξουμε το αγαπημένο μου τραγούδι των SABBATH με τον Gus”.

Ο Gus G πήρε σειρά για να ανταποδώσει τις φιλοφρονήσεις: “Οι PARADISE LOST είναι μια από τις πιο γαμάτες μπάντες που έχουν βγει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο και πρωτοπόροι στο δικό τους ύφος. Ανυπομονώ να τζαμάρω μαζί τους στη σκηνή και τι καλύτερο μέρος για να το κάνουμε αυτό, από το πιο cool show βραβείων που το heavy metal θα μπορούσε ποτέ να έχει. Το Golden Gods Awards”.

Ο εορτασμός των 25 χρόνων της μπάντας θα συνεχιστεί με τέσσερεις ακόμη εμφανίσεις σε Αγγλία και Σκωτία και σε περιορισμένο αριθμό, θα υπάρχουν και VIP εισιτήρια, με δωράκια κάποια πολύ σπάνια και συλλεκτικά καλούδια της μπάντας, όπως ποτήρια, βινύλια, τσάντες και μπλουζάκια.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here