SEBASTIAN BACH: Δηλώνει νηφάλιος και θα συμμετάσχει σε νέο reality show

0
85

bachgupta2013Ο Sebastian Bach δήλωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι εδώ και τρεις μήνες δεν έχει βάλει ούτε μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα του. Μάλιστα τονίζει ότι υπεύθυνη γι’ αυτό το γεγονός, που κατά τον ίδιο του έσωσε τη ζωή, είναι η επί τρία χρόνια κοπέλα του και φωτομοντέλο Minnie Gupta.

Πριν ένα μήνα, όταν ήταν ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς του δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η Minnie είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι. Μου έδωσε τελεσίγραφο κατά τα τελευταία δύο χρόνια είτε να αφήσω κάτω τα ξύδια ή εκείνη. Έτσι είμαι νηφάλιος εδώ και 90 μέρες, για πρώτη φορά από τότε που ήμουν 12 χρονών. Και το χρωστώ αποκλειστικά σε εκείνη. Με πολλούς τρόπους, έχει σώσει τη ζωή μου. Μην με παρεξηγείτε, όμως. Αν κάποιος διαβάζοντας αυτά θέλει να πιει και να τρελαθεί, ας του δώσει να καταλάβει. Αλλά έχω παρτάρει πολύ στη ζωή μου, πάρα πολύ. Είχα ανθρώπους που πέθαιναν γύρω μου. Θέλω να πω, ο κατάλογος των ανθρώπων που πεθαίνουν από τον rock n’ roll τρόπο ζωής είναι ατελείωτος. Εγώ απλά δεν θέλω να είμαι θύμα. Και θέλω η μύτη μου να φαίνεται ωραία. Δεν θέλω να μοιάζω με πάτωμα δημόσιας τουαλέτας. Θέλω να είμαι με αυτό το κορίτσι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει, αλλά μου είπε: «Sebastian, δεν κοίταξα ποτέ σε ένα δωμάτιο και μόλις είδα τον πιο μεθυσμένο άντρα του πάρτυ να πω «Αυτός είναι ο τύπος για μένα». Καλά δεν τα λέει;”

Βέβαια, μια διαφορετική εξήγηση για τη συγκεκριμένη αποχή του Bach μπορεί να δοθεί κι από την καινούργια συμμετοχή του Bach σε ένα ακόμη reality show, που είναι κάπως πιο απαιτητικό και θα πρέπει να είναι σε φόρμα. Συγκεκριμένα, θα πάρει μέρος στο αμερικάνικο αντίστοιχο του γνωστού στην χώρα μας “Your face sounds familiar”. Το show θα μεταδοθεί από το κανάλι ABC με τον τίτλο “Sing your face off” και κάθε εβδομάδα ο Bach θα ερμηνεύει διάσημες επιτυχίες διάσημων τραγουδιστών ή τραγουδιστριών, ντυμένος ως σωσίας τους, ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση. Αντίπαλοι του Bach στο συγκεκριμένο reality θα είναι ο θεούλης κωμικός Jon Lovitz, ο Landry Fields, δυάρι των Toronto Raptors, η China Anne McClain, παρουσιάστρια παιδικών εκπομπών και η ηθοποιός Lisa Rinna.

Όλοι εδώ στο Rock Hard ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Sebastian και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την εκπομπή όπου θα τραγουδήσει Beyonce, έχοντας την ανάλογη αμφίεση, μακιγιάζ και χορογραφία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here