NE OBLIVISCARIS: Τραγούδι τους γίνεται αντικείμενο μελέτης στο Sydney Conservatorium Of Music!

0
75

NeObliviscaris 090713Οι Αυστραλοί prog metallers NE OBLIVISCARIS θα δούν το κομμάτι τουςAnd plague flowers the kaleidoscope” (ακούστε το από κάτω) να γίνεται μέρος της διδακτέας ύλης του Sydney Consetvatorium Of Music, μίας από τις μουσικές σχολές με το μεγαλύτερο κύρος στην Αυστραλία.

Το κομμάτι θα το αναλύσει ο Καθηγητής Matthew Hindson, υπεύθυνος Σύνθεσης στο ωδείο.

Ο Hindson είναι ένας αναγνωρισμένος κλασικός συνθέτης του οποίου δουλειές έχουν παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα Birmingham Royal Ballet, San Francisco Ballet και National Ballet Of Japan.

O Hindson δήλωσε για το γεγονός: “Θα παρουσιάσω το ‘And plague flowers the kaleidoscope’ στους σπουδαστές της σύνθεσης στο ωδείο το επόμενο εξάμηνο σαν ένα πρότυπο στη δομή, μίξη τέμπο, μέτρων, τρόπων, πώς να προσεγγίσεις την δεξιοτεχνία, ήχο και θόρυβο, εκτενή εκτέλεση και τεχνικές. Οι σπουδαστές θα πρέπει να μελετήσουν δύο τεχνικές απόψεις του τι έκαναν οι NE OBLIVISCARIS στη μουσική τους και μετά να χρησιμοποιήσουν αυτές τις τεχνικές στις δικές του συνθέσεις κλασικής μουσικής. Είναι χαρά μου να παρουσιάζω δημιουργία μουσικής τόσο υψηλής ποιότητας στους σπουδαστές μας, παράλληλα με μουσική συνθετών όπως οι Beethoven, Gershwin, Steve Reich και Peter Sculthorpe. Οι μουσικοί πρέπει να ακούσουν τη μουσική των NE OBLIVISCARIS και τη μουσική πολλών άλλων metal συγκροτημάτων, ώστε να εκτιμήσουν τη συνθετική πολυπλοκότητα που υπάρχει σε αυτή, ανεξαρτήτως των μουσικών τους γούστων”.

Ρε άνθρωπε, είσαι Θεός απλά. Εισιτήρια για Αυστραλία παρακαλώ! Respect!
Όποιος δεν έχει ακούσει το “
Portal of I” των Αυστραλών, παρακαλείτε να το κάνει άμεσα.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here