TESTAMENT: Τον Σεπτέμβριο θα επανακυκλοφορήσουν 2 άλμπουμ τους σε βινύλιο

0
60

Testament 310713Δύο άλμπουμ των TESTAMENT θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο στις 24 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία της μπάντας στη Βόρεια Αμερική μαζί με τους LAMB OF GOD και KILLSWITCH ENGAGE.

Το ένα θα είναι η ανθολογία “First strike still deadly” (2001) η οποία περιέχει κομμάτια από τα 2 πρώτα άλμπουμ της μπάντας στην Megaforce/Atlantic (των οποίων οι συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 500.000 κόπιες), επαναηχογραφημένα με μοντέρνα τεχνολογία από τα 4/5 του αυθεντικού lineup της μπάντας. Το άλμπουμ δεν έχει ξανακυκλοφορήσει σε βινύλιο μέχρι τώρα. Θα εκδοθούν περίπου 400 κόπιες 180-gram μαύρου βινυλίου. Θα υπάρξουν και άλλες 100 της limited edition, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες με mailorder.

Το δεύτερο θα είναι το “Live at Eindhoven ‘87”! Αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 1990 σε ΕΡ, τόσο σε βινύλιο όσο και σε κασέτα, και τελικά κυκλοφόρησε ολόκληρο μέσω της Prosthetic το 2009. Το live είναι από την πρώτη Ευρωπαϊκή περιοδεία της μπάντας και θα είναι πρώτη φορά διαθέσιμο σε βινύλιο, πλήρως remastered, με liner notes από τον κιθαρίστα της μπάντας, Alex Skolnick, αδημοσίευτες φωτογραφίες, artwork κλπ. Και σε αυτό ισχύει ότι και στο προηγούμενο για τις κόπιες.

Testament 310713

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here