FATES WARNING: Ακούστε ένα νέο κομμάτι, το “Firefly”

0
104

FatesWarning 210813Ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι των FATES WARNING, με τίτλο “Firefly”, είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το ακούσετε στο κλιπ από κάτω.

Το κομμάτι είναι από το επερχόμενο, ενδέκατο άλμπουμ της μπάντας, “Darkness in a different light”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω της InsideOut Music.

O Alder δήλωσε για το κομμάτι: “Το ‘Firefly’ είναι πολύ προσωπικό για μένα για περισσότερους από ένας λόγους. Αφού είχα γράψει τη μελωδία για το κομμάτι, ήξερα αμέσως ποιος θα είναι ο τίτλος, καθώς και το θέμα. Απλά ταίριαζε στη διάθεση. Μερικές φορές τα πράγματα δε λειτουργούν με τον τρόπου που νομίζεις, αλλά αυτό είναι ΟΚ, είναι μέρος της ζωής. Προχωράμε. Ειρωνικώς, ενώ ηχογραφούσαμε το ‘Firefly’ στο New Hampshire, ήμουν έξω από το στούντιο αργά μία νύχτα και ήταν κι αυτές εκεί, επέπλεαν ανάμεσα από τα δέντρα στο δάσος! Δεν είχα δεί ούτε μία πυγολαμπίδα για τουλάχιστον 15 χρόνια από όταν έφυγα από τη γεννέτειρά μου το San Antonio του Texas, έτσι ήταν κάπως σαν σημάδι. Δε ξέρω για τι πράγμα… αλλά πολύ ειρωνικό όπως και να έχει…”

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here