DARK TRANQUILLITY: Θα βγαίνουν για live χωρίς μπασίστα, μετά το πετυχημένο τους πείραμα

0
65

DarkTranquillity 210813Οι DARK TRANQUILLITY δημοσίευσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Όπως ξέρετε οι περισσότεροι από εσάς, δουλεύουμε σκληρά ετοιμάζοντας το live set για την επερχόμενη περιοδεία του ‘Construct’. Το ηθικό είναι υψηλό και είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε πολλά special shows μπροστά μας. Εσείς που βρίσκεστε στη Βόρεια Αμερική θα χαρείτε να μάθετε ότι θα ανακοινώσουμε μερικά καλά νέα αύριο.

Μία άλλη σημείωση: Όσοι μας έχετε δεί να παίζουμε live φέτος, ίσως προσέξατε ότι δεν είχαμε μπασίστα στη σκηνή.

Το ‘Construct’ γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από 5 μέλη και από τη στιγμή που η χημεία της μπάντας είναι ψηλότερα από ποτέ και δεν ήμασταν ποτέ αυτοί που κρυβόντουσαν από νέες δημιουργικές λύσεις, θέλαμε να δοκιμάσουμε να παίξουμε με το μπάσο σε backing track σε αντιδιαστολή με το να φέρουμε νέα σάρκα και αίμα στη στάνη. Προς ικανοποίησή μας, τα αποτελέσματα ήταν σπουδαία και αποφασίσαμε για τώρα να αφήσουμε τη μπάντα να παρουσιάζεται στη σκηνή από 5 ανθρώπους που έχουν ξοδέψει συνολικά περισσότερο από 100 χρόνια στην υπηρεσία των DARK TRANQUILLITY”.

Το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, “Construct” (διαβάστε την κριτική του εδώ), κυκλοφόρησε στις 27 Μαΐου μέσω της Century Media Records.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here