DEVIN TOWNSEND: Δεν ενδιαφέρεται για reunion των STRAPPING YOUNG LAD

0
81

DevinTownsend 270813Ο Καναδός «τρελός» πολυοργανίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός, Devin Townsend, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Metal Assault.

Όταν ρωτηθηκε σχετικά με τις φήμες για full reunion των STRAPPING YOUNG LAD και αν είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις, απάντησε:

“Δεν είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις, αλλά πιστεύω ότι το μόνο πράγμα που είναι δύσκολο για μένα όταν μιλάω στα media είναι ότι εγώ μπερδεύομαι για το λόγο που ο κόσμος έχει τόση εμμονή με αυτό. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αλλά με τον τρόπο που το αντιλαμβάνομαι, είναι ότι οι άνθρωποι έχουν μία σύνδεση με μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους, στην οποία η μουσική έπαιζε σημαντικό μέρος και πιστεύουν ότι αν οι μπάντες επανενώνονται θα τους προμηθεύσουν κατά κάποιο τρόπο αυτή την περίοδο ή αυτή την εμπειρία ξανά. Αλλά απλά δε λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Έχει αποδειχτεί ξανά και ξανά από μπάντες που προσπαθούν και επανενώνονται και αναζοπυρώνουν τέτοιου είδους πράγματα. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι γι’ αυτό. Και όχι μόνο δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, αλλά όσο περισσότερο με ρωτάει ο κόσμος, τόσο λιγότερο θέλω να το κάνω. Ο πιο σίγουρος τρόπος για μένα να μην κάνω κάτι είναι κάποιος να προσπαθήσει να με αναγκάσει να το κάνω. Άρα όσο περισσότερο συζητάει ο κόσμος για reunion και όλα αυτά, απλά με κάνει να γελάω! Θεέ μου, πραγματικά; Για μένα, ο κόσμος μπορεί να μιλάει όσο θέλει, αλλά κάνω ότι θέλω και αυτό είναι το συμπέρασμα”.

Ωραίος!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here