ROB ZOMBIE: Βίντεο με πρώτη παρουσίαση του “Great American Nightmare”

0
98

ROB ZOMBIEΒίντεο από το οποίο μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το συναρπαστικό και συνάμα τρομακτικό νέο θέαμα του Rob Zombie, το Great American Nightmare ανέβηκε online και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το σόου θα ανεβαίνει στο FEARPlex της Pomona έξω από το  Los Angeles από Πέμπτη μέχρι Κυριακή με την έναρξη να τοποθετείται στις 10 Οκτωβρίου και λήξη στις 2 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μια μοναδικά τρομακτική εμπειρία που θα συνοδεύεται από μουσικό φεστιβάλ με αρκετούς αστέρες της rock σκηνής αλλά και τον ίδιο τον Rob Zombie ο οποίος θα εμφανιστεί στη λήξη του event. Κάθε ημέρα της εβδομάδας θα έχει και διαφορετική μουσική θεματολογία ενώ πλήρη λίστα υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα GreatAmericanNightmare.com

To σόου θα βασίζεται σε υλικό από τις ταινίες του Rob Zombie (“Lords Of Salem Total Black Out”, “The Haunted World Of El Superbeasto 3D”, “Haunt Of 1,000 Corpses”) ενώ θα προβάλλονται και κλασσικές ταινίες τρόμου. Η προπώληση των εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας έχει ξεκινήσει με τις τιμές να ξεκινούν από τα $30.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here