AMON AMARTH: O Hegg θα κάνει τον Βίκινγκ σε ταινία

0
94

AmonAmarth 190913Ο τραγουδιστής των AMON AMARTH, Johan Hegg, επιβεβαιώθηκε ότι θα αποτελεί μέλος του cast της ταινίας “Northmen – a Viking saga”!

Ο Hegg θα μεταβεί στη Νότια Αφρική αυτό το μήνα για τα γυρίσματα και θα υποδυθεί έναν πολεμιστή Viking με το όνομα Valli.

“Η μυθολογία πίσω από την κληρονομιά μας των Viking είναι βαθιά ριζωμένη σε οτιδήποτε κάνουμε και είναι τέλειο που έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος του ‘Northmen – a Viking saga’. Θα είναι μία επική περιπέτεια και ανυπομονώ να βρεθώ στο set με τους συμπρωταγωνιστές μου και αυτή τη φανταστική ομάδα που φτιάχνει την ταινία!” δήλωσε ο Hegg.

O Raplh Dietrich, υπεύθυνος της ταινίας, δήλωσε σχετικά: “Είναι τιμή να έχουμε το metal είδωλο Johan Hegg μαζί μας και δε μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. Είναι τόσο ταιριαστή προσθήκη, η μουσική του Johan, σαν τραγουδιστής των AMON AMARTH, είναι συνόνυμη με την εμπειρία των Viking που ζωντανεύουμε με το ‘Northmen – a Viking saga”.

Το cast περιλαμβάνει τους Tom Hopper (“Knights Of Badassdom”, “Black Sails”, “Merlin”), Ryan Kwanten (“True Blood”, “The Right Kind Of Wrong”), Ken Duken (“Das Adlon”, “Inglorious Basterds”), Charlie Murphy (“Philomena”, “The Village”), Ed Skrein (“The Sweeney”, “Ill Manors”, “Game Of Thrones”), Anatole Taubman (“Quantum Of Solace”, “The Tudors”) και James Norton (“Rush”, “Belle”).

Δεν τους βάζετε να κάνουν και το soundtrack;

AmonAmarth 190913

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here