BLACK SABBATH: Τρομακτικός λαβύρινθος για το Halloween

0
96

blacksabbathΤα SoCal Theme Parks 360 διέθεσε ένα 5-λεπτο βίντεο περίληψη του “Black Sabbath: 13 3D”, του νέου πρωτότυπου και τρομακτικού 3D λαβύρινθου που αποθανατίζει τους Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler των BLACK SABBATH.

Ο νέος λαβύρινθος, που άνοιξε την προηγούμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στα Universal Studios στην πρεμιέρα του Halloween Horror Nights στο Hollywood, είναι βασισμένο στους σκοτεινότερους στίχους των επιτυχιών των BLACK SABBATH και είναι η μόνη ατραξιόν σε αυτό το horror event που περιλαμβάνει 3D βίντεο. Συμπεριλαμβάνει επίσης σκηνές εμπνευσμένες από την πρόσφατη κυκλοφορία της μπάντας που έφτασε στο #1 του Billboard, “13”. Ένα εφιαλτικό τοπίο περιβάλλει τους επισκέπτες καθώς εισέρχονται στο “Black Sabbath 13 3D” και διασχίζουν τρομακτικά νεκροταφεία, τρελοκομεία και πεδία μαχών.

Ο ίδιος ο Ozzy Osbourne σχολιάζει: “Ήμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι όταν μας προσέγγισαν από τα Universal Studios του Hollywood για να κάνουν ένα λαβύρινθο βασισμένο στη μουσική μας.”

Πέρα από το “Black Sabbath: 13 3D” λαβύρινθο, φέτος θα περιλαμβάνονται και άλλα θεάματα βασισμένα στη σειρά “The Walking Dead” καθώς στη σειρά κλασικών ταινιών τρόμου “Evil Dead”.

 



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here